top of page

Egy régi álmunk vált valóra

Igaz, ez a blog alapvetően csak arra van, hogy ételeket és azok receptjeit osszam meg veletek, olyanokat amiket amit én készítek, ezzel szemben olykor, születnek a családom életével kapcsolatos bejegyzéseim is. Ilyen volt a tavalyi karácsonyom bemutatása, vagy az 50 éves házassági évfordulómról készült megemlékezés is.

Most is teszek egy rövid kirérőt, más jellegű lesz a téma.

Ez is egy alkotás lesz, csak éppen nem gasztro jellegű, inkább a kultúra szó illik hozzá.

Kattintsatok a videóra, és nézzétek végig az uokám álltal készített, erről az alkalomról szóló videót:

(hangot érdemes rá adni a videó jobb alsán lévő hangszóró ikonra kattintva)

Jó okunk volt a múlt héten az ünneplésre, ugyanis 50 éves álmunk vált valóra. Átadták Emőd város csodálatosan szép új művelődési házát, és birtokba is vehették az igen nagy számban megjelent emődi lakosok. Meglepő volt számomra a nagy érdeklődés, mert nem könnyen lehet a város lakóit bármilyen eseményre kimozdítani, na ez most sikerült.

Az átadó díszvendége külön hangsúlyozta, hogy Dél-Borsod legszebb művelődési házát adja át, és külön kérte, hogy vigyázzunk erre a szép alkotásra, és még sokáig legyen a város büszkesége.

Boldogsággal töltött el minket külön is a párommal, fogadni a sok sok gratulációt ugyanis Tamás fiunk álmodta meg ezt a szép épületet.

A családja is, párja, fiai is nagyon büszkék hogy szülőhelyén maradandót alkothatott.

Én mint boldog édesanya őszinte szeretettel gratulálok Neki , kimondhatatlan örömet szerzett ezzel nekünk is, jó érzés lesz ha utunk arra visz,mert tudjuk, hogy ez a mi fiúnk munkája.

Remélem nem bánjátok, hogy ma kivételt tettem.


HOGYAN

KOMMENTELJEK?

KORÁBBI POSZTOK

bottom of page